Web applicaties op maat

Wanneer een standaard pakket niet voldoet of u heeft een nieuw idee, dan ontwerpen en ontwikkelen wij web applicaties op maat.
Doordat er gebruik wordt gemaakt van de laatste technologie en continue wordt gezocht naar betere oplossingen kunnen wij een breed scala aan passende oplossingen bieden.

Informatie

Web applicaties

De wereld verandert zeer snel en software verandert mee.
Steeds meer applicaties werken vanuit de cloud, zodat u (en uw medewerkers), ongeacht uw locatie, altijd bij uw gegevens kunt.

JUPE Software is een specialist in het ontwikkelen van webapplicaties voor klein, midden en groot bedrijf.

Mobiele applicaties

Naast webapplicaties leveren wij ook mobiele applicaties. Complete applicaties speciaal voor gebruik op de smartphone.

Omdat wij de applicatie ontwikkeling van begin tot eind zelf in de hand hebben zijn de mogelijkheden eindeloos. Ook voor uw toepassing kunnen wij een passende oplossing bieden.

Naast maatwerk vindt u in de App Store en Google Play diverse apps die door ons ontwikkeld zijn. Ook Mijn MKB App, de mobiele App voor ondernemers, is zonder investeringskosten voor u beschikbaar.
Kijk hiervoor op www.mijnmkbapp.nl

Privacy

JUPE Software neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou (de betrokkene) op een veilige manier verwerken en gebruiken. In dit Privacy Statement leggen wij je uit welke gegevens wij verwerken, en met welk doel we dat doen. Daarnaast kun je in dit Privacy Statement lezen over jouw rechten met betrekking tot onze verwerking van jouw persoonsgegevens. We raden je aan dit Privacy Statement aandachtig door te nemen. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met gegevensverwerking@jupe.nl.

privacy-statement.pdf

Contact

JUPE Software

Platinastraat 12a
2872 ZX Schoonhoven
085-8778318
info@jupe.nl

Social